Oer ús

Welkom bij ‘It Reade Hynder’, gelegen in het gezellige Friese dorp Wommels. U kunt bij ons terecht voor: een lekker bakje verse koffie, een gezellige borrel, lunch, diner, à la carte, snacks, pizza’s, ijs, etc.


Café

Het gezellige café is gesitueerd in een mooi oud pand uit 1876. U kunt hier onder het genot van een bakje koffie de krant lezen, lunchen of gezellig aan de bar een biertje drinken. Wilt u eens een balletje rollen op een van onze biljarts? Neemt u dat vrijblijvend contact met ons op. Buiten is het heerlijk vertoeven op ons tuinterras of genieten op het terras met zicht op de doorgaande weg.


Zalen

Bent u op zoek naar een prachtige sfeervolle (feest)zaal of vergaderruimte? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Wij verzorgen bruiloften, feesten, recepties, buffetten, etc. helemaal naar uw wens! De grote zaal biedt ruimte voor maximaal 125 personen. Er is een stoellift aanwezig voor mindervaliden.


Feesten & Partijen

We nemen het culinaire gedeelte naar uw wens voor onze rekening en zorgen voor een feestelijke aankleding. Wij hebben voor ieder feest een passende oplossing, van hapjes, salades tot buffetten en barbecues, vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden! Komt u gerust eens langs om persoonlijk uw wensen en voorkeuren te bespreken.


Openingstijden

Van maandag tot maandag vanaf 10:00 geopend, tot het tijd is om te sluiten.